Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Бахмацькій ДПІ відбувся семінар - тренінг

опубліковано 15 липня 2024 о 14:32

У Бахмацькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Чернігівській області днями відбувся  семінар-тренінг  з  фізичними особами-підприємцями. 

Під час заходу платникам податків  надана практична допомога в користуванні електронними сервісами ДПС.

Фахівці ДПІ зазначили, що  платники податків мають можливість на практиці опанувати роботу в «Електронному кабінеті». Особливу увагу приділили меню «Стан розрахунків з бюджетом», що надає користувачу електронного кабінету доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до зазначеного пункту меню відображається зведена інформація станом на момент звернення. 

Меню «Стан розрахунків з бюджетом» відображає: зведену інформацію по кожному виду податку (платежу); деталізовану інформацію по податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

Обравши один з податків (платежів), користувач натисненням кнопки миші отримує доступ до деталізованої інформації з інтегрованої картки платника по вибраному податку (платежу) в розрізі проведених операцій.

Фізичні особи після ідентифікації мають можливість за допомогою платіжної системи сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. Після натискання кнопки Сплатити,  відбувається перехід на сайт платіжної системи, автоматично заповнюються всі необхідні платіжні реквізити. Користувачу достатньо зазначити суму і реквізити платіжної карти.