Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Срібнянській ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області на постійній основі надають консультації з питань оподаткування

опубліковано 17 липня 2024 о 15:25

Працівники Срібнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області завжди охоче допомагають платникам розібратися із нормами податкового законодавства. Так, під час чергової зустрічі платникам було роз’яснено, що суб’єкти господарювання у сфері надання послуг пасажирського автомобільного транспорту зобов’язані проводити розрахунки з дотриманням вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» з обов’язковою видачею розрахункових документів встановленої форми та змісту. 

На сьогодні суб’єкти господарювання при наданні послуг, приймаючи до оплати готівкові кошти та/або електронні платіжні засоби, зобов’язані проводити розрахунки за них через реєстратори розрахункових операцій/ програмні реєстратори розрахункових операцій  та надавати споживачам послуг відповідні розрахункові документи. 

Також учасникам заходу розповіли про зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем – мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС. «Моя податкова» – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем.