Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Черговий практикум для платників податків відбувся у Менській ДПІ

опубліковано 19 липня 2024 о 15:17

У Центрі обслуговування платників Менської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області платникам податків щоденно надається практична допомога щодо формування та подання  декларації  про майновий стан і доходи та декларації платника єдиного податку – фізичної особи-підприємця за допомогою сервісу Електронний кабінет платника.

Для того, щоб  громадяни та фізичні особи – підприємці навчилися подавати звітність в електронному вигляді за допомогою режиму «Ведення звітності» приватної частини Електронного кабінету у Центрі обслуговування платників Менської ДПІ відведені спеціальні робочі місця, під’єднане до мережі Інтернет.   

За необхідності фахівці ЦОП у доступній формі демонструють зручність та доступність роботи з електронними сервісами ДПС.

На черговому практикумі, що нещодавно  відбувся в інспекції, начальник Менської ДПІ Людмила Добридень розповіла платникам податків про електронні сервіси податкової служби, деклараційну кампанію 2024 та подання декларації про доходи і майновий стан в електронній формі.

Посадовець наголосила, що єдиною вимогою для електронного спілкування з органами ДПС – є наявність кваліфікованого електронного підпису, який кожен бажаючий може отримати  у будь-якому акредитованому центрі сертифікації ключів, у тому числі самостійно за допомогою Інтернет-банкінгу.