Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про подання електронної звітності розповіли у Прилуцькій ДПІ

опубліковано 19 липня 2024 о 15:26

З початком періоду  подання звітності за перше півріччя поточного року у підприємців виникають ряд питань до фахівців Центру обслуговування платників Прилуцької ДПІ. 19 липня з платниками зустрілися начальник Прилуцької ДПІ Владислав Вертипорох та начальник відділу податкових сервісів Прилуцької ДПІ Ірина Євстіфєєва.

Питання яке обговорювали на зустрічі – «Як перевірити чи податкова служба прийняла Ваш звіт?»

З якого б електронного сервісу платник не відправляв звіт дані щодо прийняття або не прийняття декларації надійдуть в електронний кабінет платника податків.

Результатом подання декларації буде отримання квитанції №2. Вона надійде у «Вхідні документи» приватної частини електронного кабінету платника податків. Якщо звіт прийнято то у квитанції буде вказано що помилок не виявлено. Як що наявна помилка, то буде вказано яка саме помилка. Помилки потрібно усунути і надіслати звіт повторно. Отож після подання звітності обов’язково проконтролюйте чи податкова служба прийняла вашу  Декларацію.

Платникам була надана практична допомога платникам з використання електронного кабінету платників податків в частині подання звітності по єдиному податку та аудиту електронного кабінету платника податків.