Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стартував Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків - 2019»

опубліковано 24 липня 2020 о 14:53

Про це повідомляє Територіальне відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» у Чернігівській області.

Прийом заявок від підприємств розпочато 14 липня 2020 року. Основною метою заходу є посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, відзначення кращих здобутків сумлінних платників податків, популяризація основних принципів чесного ведення бізнесу та створення сприятливих умов для розвитку взаємовигідної співпраці між державою і бізнесом.

Рейтинг проводиться у два тури:

І - обласний (регіональний) рівень з 14 липня по 14 серпня включно,

ІІ - всеукраїнський - з 14 серпня по 14 вересня включно .

Заявки на участь приймаються до 14 серпня 2020 року. Визначення переможців на Всеукраїнському рівні відбудеться 15 жовтня 2020 року.

У Рейтингу 12 номінацій: аграрний сектор, промисловість, будівництво, транспорт, фінанси, медицина, фармацевтика, торгівля, наука, культура, інформація та телекомунікації, цифрова інформатика.

Суб’єктами висування номінантів є юридичні особи – платники податків, які відповідають Критеріям: повнота та своєчасність сплати податків та зборів, податкова дисципліна, середня заробітна плата по підприємству, кількість робочих місць на підприємстві, благодійність, соціальний пакет роботодавця.

У кожній з номінації визначатиметься три переможця, окремо по одному серед великих, середніх і малих підприємств. 

Підставою для участі у Рейтингу є заявка платника податків, до якої додаються такі документи:

– копія Декларації з податку на прибуток (копія Розрахунку частки сільськогосподарського товаровиробництва);

– стисла довідка про діяльність та досягнення підприємства;

– фотоматеріали про здобутки підприємства в електронному вигляді (надаються переможцями ІІ туру). 

У разі виникнення питань щодо заповнення Заявки звертайтесь до директора виконавчої дирекції ТВ ВГО АППУ в Чернігівській області Ірини Миколаївни Ольховик, e-mail: siver­_appy@ukr.net,  моб.(093) 325-25-36.

Більш детальна інформація про Рейтинг та перелік документів, які необхідно подати для участі в ньому, розміщенні на Офіційному сайті Асоціації за посиланням: https://appu.org.ua/rating/.