Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Чернігівщині за результатами податкового аудиту до бюджету надійшло 24 млн гривень

опубліковано 26 жовтня 2020 о 14:46

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, протягом січня-вересня поточного року управлінням податкового аудиту проведено 722 перевірки (на які не поширюється мораторій на проведення перевірок), результати яких узгоджено. Із загальної кількості, документальних планових перевірок - 11, документальних позапланових перевірок - 32, фактичних перевірок - 310, документальних перевірок юридичних осіб у частині ПДФО, військового збору, єдиного внеску -  70, документальних перевірок фізичних осіб (самозайнятих осіб, громадян) - 299.

За результатами перевірок суб’єктів господарювання, які порушили вимоги податкового законодавства, встановлено заниження грошових зобов’язань на суму 49,4 млн гривень.

З цієї суми, у 2020 році вже сплачено податків до бюджетів усіх рівнів 24 млн гривень.

Крім того, зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток (збитки) на 4,2 млн грн, що упередило несплату податку у майбутньому на 0,8 млн грн, зменшено суму ПДВ, заявлену до відшкодування з бюджету на 2,2 млн грн, зменшено від’ємне значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ на 8,4 млн гривень.