Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємство з Чернігівщини здобуло перемогу у рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019»

опубліковано 26 жовтня 2020 о 16:22

Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» щорічно проводиться Всеукраїнський рейтинг «Сумлінні платники податків» з метою посилення ролі та авторитету платника податків в житті країни, відзначення кращих здобутків платників податків.

У рейтингу представлено 12 номінацій: аграрний сектор, промисловість, будівництво, транспорт, фінанси, медицина, фармацевтика, торгівля, наука, культура, інформація та телекомунікації, цифрова інформатика. Підприємства поділялися на категорії великі, малі та середні.

Підприємства Чернігівщини спочатку змагалися за визначеними критеріями у першому – регіональному турі, переможці якого були визначені комісією. На початку вересня Голова Територіального відділення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація платників податків України» Роман Вереша оголосив переможців регіонального рівня та запропонував їм взяти участь у другому – Всеукраїнському – турі рейтингу.   

Нещодавно Всеукраїнською громадською організацією «Асоціація платників податків України» були оголошені переможці на Всеукраїнському рівні.

Начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк зазначила, що податківці пишаються тим, що серед переможців є підприємство з Чернігівщини.

У номінації «Аграрний сектор» перемогу здобула ТОВ «Чернігівська Індустріальна молочна компанія», яка стабільно розвивається та забезпечила цьогоріч 12-відсотковий приріст сплати податків до державного бюджету у порівнянні з минулим роком.