Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічі з керівниками об’єднаних територіальних громад Прилуцького району розглядали податкові питання

опубліковано 26 лютого 2021 о 14:57

В обласній державній адміністрації відбулась чергова зустріч з керівниками ОТГ Прилуцького району з питань соціально-економічного та інфраструктурного розвитку, що виникають в процесі реалізації реформи адміністративно-територіального устрою.

На початку зустрічі голова облдержадміністрації Анна Коваленко надала можливість керівнику Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмилі Слотюк довести відома присутніх шляхи вдосконалення співпраці податкової служби з органами місецвого самоврядування. 

Людмила Слотюк зазначила, що одним з таких напрямів стало введення в дію нового порядку інформування органів місцевого самоврядування з питань сплати податків та зборів. Онлайн взаємодія податкової служби та органів місцевого самоврядування здійснюється через «Електронний кабінет» в частині надання звітності на запит органу місцевого самоврядування у розрізі платників податків - юридичних осіб, які сплачують податки на відповідній території.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Костянтин Синьогуб більш детально пояснив головам ОТГ механізм роботи в Електронному кабінеті, можливості швидкого отримання громадами інформації з податкових питань та як сааме відбувається електронний обмін інформацією. 

Людмила Слотюк підкреслила, що спільною справою є наповнення місцевих бюджетів і у цьому мають бути зацікавлені, як податкова, і місцеві громади.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»