Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся конкурсний відбір на вакантну посаду у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області

опубліковано 28 липня 2021 о 09:16

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області в рамках процедури конкурсного відбору на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - головного державного інспектора відділу з надання адміністративних та інших послуг Чернігівської державної податкової інспекції відбулась співбесіда кандидатів з конкурсною комісією Головного управління ДПС у Чернігівській області. Співбесіда проходила дистанційно в режимі відеоконференції за допомогою платформи Zoom.

Конкурсна комісія, яку очолює заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний, провела співбесіду з п’ятьма кандидатами на посаду з метою оцінювання відповідності професійних компетенцій кандидатів встановленим вимогам. Під час співбесіди оцінювались професійні, виконавські і загальні компетенції кандидатів, а саме: рівень знань, якими володіє кандидат для виконання посадових обов’язків; навички та вміння, які необхідні для отримання потрібних результатів на посаді та особисті якості (особисті цінності), що стосуються виконання посадових обов’язків та узгоджуються з вимогами організації.

За результатами проведення співбесіди та з урахуванням балів за результатами тестування на знання законодавства конкурсною комісією був визначений загальний рейтинг кандидатів з метою допущення до наступного етапу конкурсу.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»