Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молоді Чернігівщини податківці задоволені процесом адаптації на державній службі

опубліковано 04 серпня 2021 о 14:37

Колектив податківців Чернігівської області оновлюється молодими фахівцями, які роблять свої перші кроки на державній службі.  З метою адаптації новопризначених працівників, забезпечення їх ефективної, швидкої та результативної діяльності за кожним з них закріплюється наставник. За допомогою досвідчених фахівців формується молода зміна – майбутні кваліфіковані спеціалісти.

За результатами проходження програми адаптації троє новопризначених працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області Яна Коваленко, Юлія Алієва та Ірина Рябус пройшли опитування про власний досвід адаптаційного процесу. В усіх пунктах опитувальника про досвід адаптації кожна з них поставила найвищий бал  – «4» .

Молоді податківці повідомили, що почувалися в адаптаційний період відмінно, у повній мірі отримували підтримку та допомогу безпосереднього керівника, наставника та  колег. Особистий емоційний стан, готовність виконувати поставлені завдання, робоче місце, відносини з безпосереднім керівником, наставником та колегами новопризначені працівники оцінили як цілком позитивні та чудові. Отже, адаптаційний період для новопризначених працівників був дуже корисним у особистому досвіді, зокрема, для отримання професійних знань, умінь і навичок.

Станом на сьогоднішній день ще троє новопризначених працівників управління податкового аудиту проходять адаптаційний період. Побажаємо їм  творчої наснаги та професійного розвитку!

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»