Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Державні службовці Головного управління ДПС у Чернігівській області успішно підвищують кваліфікацію

опубліковано 06 серпня 2021 о 16:22

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області завдяки активній співпраці  з Чернігівським центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій створено сприятливі умови для  підвищення кваліфікації державних службовців.  У межах навчально-методичного плану  працівники ознайомлюються з новаціями у сфері державної служби, діловому мовленні, формуванням позитивної мотивації, особистісного розвитку.

 Неабияку зацікавленість слухачів викликав конверсаторіум на тему: «Фактори успішної професійної діяльності в умовах змін», який 5 серпня провела у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області викладач Національного університету «Чернігівська політехніка», кандидат психологічних наук Ганна Чепурна. Цікаві вправи, уявні ситуації сприяли активності присутніх та гарному психологічному клімату у колективі.   

Лектор наголосила на важливості позитивного сприйняття змін, формуванні власної  мотивації та вмінні досягати успіху завдяки правильному плануванню життєвих та професійних цілей.