Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області проводять навчальні семінари з питань одноразового добровільного декларування

опубліковано 12 серпня 2021 о 15:35

Черговий захід з підготовки до проведення кампанії одноразового добровільного декларування відбувся у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області.

Працівники податкових інспекцій області продовжують вивчення законодавчих норм з тим, щоб надавати якісні послуги платникам. Проводив захід заступник начальника Головного управління Руслан Погрібний.

Начальниця управління електронних сервісів Світлана Волкова та  заступниця начальника управління податкового адміністрування фізичних осіб – начальниця відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Наталя Кузнецова детально пояснили учасникам заходу конкретні кроки процесу подання декларацій та оподаткування.  

  Нагадаємо, що з 1 вересня 2021 року по 1 вересня 2022 року громадяни України матимуть право подати одноразову добровільну декларацію із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори до 1 січня 2021 року. При цьому у добровільній декларації не потрібно буде вказувати інформацію про джерела походження задекларованих активів.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»