Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«День відкритих дверей» у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області

опубліковано 20 вересня 2021 о 09:00

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбувся  «День відкритих дверей» для студентів економічних та юридичних спеціальностей  Національного університету  «Чернігівська політехніка».

У вітальному слові виконуючий обов'язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний акцентував увагу на взаємодії органів ДПС із закладами вищої освіти з метою оновлення кадрового потенціалу та залучення молоді до роботи на державній службі, зокрема співпраці з Національним університетом «Чернігівська політехніка». Він поінформував присутніх про запровадження одноразового добровільного декларування доходів громадян.

Питання вступу на державну службу та проходження практики студентів у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області найбільше цікавили студентів. Про це їм розповіла виконуюча обов'язки начальника управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Тетяна  Путинцева. Вона презентувала «Зручнобук» - інформаційний посібник для потенційних працівників ДПС.

Начальник  управління податкового аудиту Євгеній Шульга цікаво та змістовно ознайомив студентів з роботою підрозділів податкового аудиту.  

Заступник начальника відділу обліку платників та об’єктів оподаткування, ведення реєстрів, реєстрації за окремими видами податків, електронних сервісів та електронного документообігу управління електронних сервісів  Ігор Чеботар розповів про функціонування та переваги електронних сервісів ДПС.

Студенти завітали до робочих кабінетів управління податкового аудиту та управління супроводження судових справ. А начальник відділу розвитку персоналу управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Ольга Хмелевська ознайомила гостей з експонатами музею податкової служби Чернігівської області.

На завершення відбулося живе спілкування та обмін думками. Студентам презентували власну друковану продукцію та надали відповіді на запитання.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»