Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулось чергове засідання громадської ради

опубліковано 01 жовтня 2021 о 08:57

Члени дорадчого органу, створеного при податковій службі області в онлайн форматі провели своє чергове засідання, в якому взяв участь в.о. начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний.

Під час підготовки засідання представники громадськості надали свої пропозиції до порядку денного та перелік запитань до податківців. Зокрема їх цікавило питання сплати земельного податку відповідно до прийнятих Рішень міської ради від 26 серпня 2021 року № 10/VIII-36 "Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 30 січня 2015 року “Про місцеві податки” (47 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями" та від 26 серпня 2021 року № 10/VIII-38 "Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2022 році".

З питання земельного податку виступила заступник начальника  управління податкового адміністрування  юридичних осіб - начальник відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку та місцевих податків і зборів з юридичних осіб та розгляду звернень Людмила Гординська.

Другим питанням розглядалось запровадження одноразового добровільного декларування. Про можливість подання одноразової добровільної декларації щодо активів із яких не були сплачені податки і збори розповіла заступник начальника  управління податкового адміністрування фізичних осіб-начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Наталя Кузнецова.

В ході засідання представники громадських організацій отримали відповіді від фахівців та висловлювали свої пропозиції до учасників зібрання.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»