Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області провели вебінар з актуальних питань оподаткування напередодні закриття фінансового року

опубліковано 17 листопада 2021 о 08:16

Нещодавно у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області провели вебінар з представниками малого та середнього бізнесу, а також представниками територіальних громад Чернігівської області.

В ході заходу заступник начальника Головного управління ДПС в Чернігівській області Костянтин Синьогуб  ознайомив присутніх з перевагами використання єдиного рахунку та електронних сервісів ДПС.

Електронний кабінет - це безкоштовний сервіс, який функціонує цілодобово в режимі реального часу за допомогою персональних комп’ютерів та смарт-пристроїв з використанням електронного цифрового підпису будь якого акредитованого центру сертифікації ключів, - зазначив Костянтин Синьогуб.

Також під час вебінару обговорювались шляхи збільшення надходжень по  платі за землю у межах територіальної громади. Поінформували учасників про законодавчі зміни у застосуванні реєстраторів розрахункових операцій.

З представниками Територіальних громад обговорили спільні заходи щодо  погашення податкового боргу у розмірі до 3060 гривень.

Крім того були розглянуті питання подання об’єднаної   звітності з ЄСВ та одноразове добровільне декларування доходів громадян.

На завершення учасникам нагадали, що добігає кінця «Деклараційна кампанія-2021» та запросили громадян подати декларацію з метою реалізації права на податкову знижку.

Платникам податків наголосили на важливості своєчасної та в повному обсязі сплати задекларованих сум податкових зобов’язань та недопущення виникнення податкового боргу.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»