Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч з ветеранами податкової служби

опубліковано 17 листопада 2021 о 15:37

Виповнилося 15 років з дня створення Всеукраїнської  асоціації ветеранів Державної податкової служби України. З цієї нагоди 17 листопада керівництво Державної податкової служби України та колективи в областях вшановували членів ветеранської організації.  

Відбулось урочисте засідання у режимі відеоселектору, під час якого пролунало багато слів подяки на адресу податківців, які започатковували податкову справу, виховували покоління фахівців та продовжують брати активну участь у всіх заходах, але вже у якості ветеранів податкової служби.

Ветерани Головного управління ДПС у Чернігівській області Василь Толочко, Людмила Дейнеко, Світлана Лось, Анатолій Гродзицький, Інна Конча та Наталія Гаврилова взяли участь в урочистостях.

Ветерани доклали багато зусиль до становлення податкової служби на Чернігівщині та беруть активну участь у житті колективу, - зазначила начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк, звертаючись до присутніх.

Вже багато років незмінний керманич ветеранів Чернігівщини – Василь Толочко, який успішно поєднує громадську діяльність з профспілковою.

На сьогоднішній день до Чернігівської спілки ветеранів-податківців входить 376 пенсіонерів та 105 працюючих державних службовців.


Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»