Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулись співбесіди з кандидатами на зайняття вакантних посад

опубліковано 22 листопада 2021 о 16:45

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області триває конкурсний відбір  на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В».

Конкурсна комісія провела співбесіди з кандидатами на посади головного державного інспектора відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу та головного державного інспектора відділу досудового врегулювання спорів та супроводження в судах податкових спорів управління супроводження судових справ. Співбесіди проведені дистанційно в режимі відеоконференції за допомогою платформи Zoom.

Голова конкурсної комісії Руслан Погрібний та члени комісії під час співбесіди оцінили професійні, виконавські і загальні компетенції кандидатів. Співбесіди проходило сімнадцять осіб, які виявили бажання працювати на державній службі. Так, було визначено рівень знань, якими володіють кандидати для виконання посадових обов’язків, навички та вміння, які необхідні для отримання потрібних результатів на посаді та особисті якості, що стосуються виконання посадових обов’язків та узгоджуються з вимогами організації.

За результатами співбесід та балів, отриманих кандидатами за результатами тестування на знання законодавства, конкурсною комісією був визначений загальний рейтинг кандидатів.  Внесено пропозиції керівнику Головного управління ДПС у Чернігівській області щодо визначених кандидатур для проведення співбесіди з метою визначення переможців конкурсу.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»