Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податкова служба області постійно оновлюється та розвивається

опубліковано 09 грудня 2021 о 09:49

Головне управління ДПС у Чернігівській області постійно оновлюється, розвивається та потребує нових працівників, які в подальшому зможуть реалізувати власні здібності на користь держави. Нещодавно оголошено конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» головного державного інспектора відділу планових перевірок управління податкового аудиту.

Умови проведення конкурсу оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби. Детально зазначено перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, посадові обов’язки працівника та  умови оплати праці. Кандидат на посаду має володіти такими компетентностями:  якісне виконання поставлених завдань, аналітичні здібності, цифрова грамотність та відповідальність.

Кандидати можуть взяти участь у конкурсі за умови вільного володіння державною мовою та наявності вищої освіти за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра. Досвід роботи – необов’язковий. Отож запрошуємо взяти участь у конкурсі випускників вищих навчальних закладів, які отримали вищу освіту та бажають реалізувати себе як майбутні податківці.

Якщо бажаєте отримати знання, практичні навички, мати стабільну роботу, соціальний захист та стати гарним фахівцем – чекаємо на Вас!

 Інформація на конкурс  приймається до 17 год. 00 хв. 13 грудня 2021 року.

Особа, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу  – Новік Юлія Юріївна, тел. (0462) 652-329, e-mail: ch.kadri@tax.gov.ua.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»