Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Успішна адаптація новопризначеного працівника

опубліковано 13 грудня 2021 о 14:46

Колектив Головного управління ДПС у Чернігівській області постійно  оновлюється,  формується молода зміна – майбутні кваліфіковані спеціалісти. Успішно пройшла адаптаційний період головний державний інспектор відділу з надання адміністративних та інших послуг Чернігівської державної податкової інспекції Надія  Ольховик.

Молодий податківець повідомила, що почувалася в адаптаційний період відмінно, у повній мірі отримувала підтримку та допомогу безпосереднього керівника, наставника та колег. Виконано всі кроки адаптації, індивідуальний план, пройдено опитування про досвід адаптації  та успішно закінчено випробування. 

Протягом  адаптивного періоду отримано багато корисної інформації. Особистий емоційний стан, готовність виконувати поставлені завдання, робоче місце, відносини з безпосереднім керівником, наставником та колегами новопризначений працівник оцінила на найвищий бал.

 Отже, адаптаційний період для новопризначеного працівника був дуже корисним для набуття професійного досвіду, необхідних умінь і навичок.

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»