Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Визначено завдання для державних службовців Головного управління ДПС у Чернігівській області

опубліковано 14 січня 2022 о 09:37

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області визначено завдання та ключові показники на 2022 рік для 429 державних службовців, з них для 132 державних службовців категорії «Б» та  297 державних службовців категорії «В».

Слід відзначити, що визначення завдань на поточний рік здійснено з урахуванням посадових і функціональних обов’язків працівників, ролі кожного державного службовця у виконанні завдань структурного підрозділу. Державні службовці Головного управління ДПС у Чернігівській області брали активну участь у визначенні своїх завдань і ключових показників.

Протягом звітного періоду, щоквартально буде проводитися моніторинг виконання державними службовцями визначених завдань і ключових показників щодо стану виконання та актуальності завдання. У разі потреби здійснюється періодичний перегляд завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців.

Визначення завдань дозволяє об’єктивно оцінити результати роботи кожного державного службовця, мотивувати працівників до професійного розвитку.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»