Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар з актуальних податкових питань

опубліковано 21 січня 2022 о 08:13

Державна організація «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області» спільно з Головним управлінням ДПС у Чернігівській області 19 січня провели вебінар для платників податків на тему «Актуальні питання з податкового законодавства», під час якого розглянули ряд важливих питань.

Заступник начальника Головного управління ДПС в області Руслан Погрібний нагадав, що триває кампанія одноразового добровільного декларування доходів громадян, з яких раніше не були сплачені податки. 

Начальник управління супроводження судових справ Ніна Соловей ознайомила учасників з новаціями Закону України від 03.06.2021 № 1525-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо скасування оподаткування доходів, отриманих нерезидентами у вигляді виплати за виробництво та/або розповсюдження реклами, та удосконалення порядку оподаткування податком на додану вартість операцій з постачання нерезидентами електронних послуг фізичним особам».

Актуальні на сьогодні питання щодо застосування РРО та ведення обліку товарних запасів висвітлив головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Євген Плахута.  

Начальник Чернігівського відділу управління податкового адміністрування фізичних осіб Юлія Романенко проінформувала щодо новацій кампанії декларування доходів громадян за 2021 рік. Детально пояснила зміни  у звітності, що подають фізичні особи-підприємці за 2021 рік.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»