Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Який порядок заповнення реквізитів: «Код території» та «Код операції» заголовної частини додатка 6 до декларації акцизного податку та розділу Д декларації акцизного податку

опубліковано 19 вересня 2022 о 10:15

У графі «Код території» розділу Д «Податкові зобов’язання з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, а також виробниками та/або імпортерами тютюнових виробів, тютюну та промислових замінників тютюну, рідин, що використовуються в електронних сигаретах» (далі – Розділ Д) та додатка 6 «Розрахунок суми акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів» (далі – Додаток 6) до декларації акцизного податку (далі – Декларація) зазначається код згідно з третім або додатковим (за наявності) рівнем Кодифікатора адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад (далі – Код території).

У заголовній частині Додатка 6 до Декларації у значенні «Розділ» зазначається літера – «Д» та відповідно вказується код операції «Д1.1» («Д.1. n», де коефіцієнт n – дорівнює кількості додатків, поданих до Декларації).

Розділ Д Декларації заповнюється на підставі Додатка 6, при цьому :
     у рядках Д1.1 - Д1.n у першій графі зазначаються коди розділу та операцій з роздрібної реалізації пива та алкогольних напоїв (коефіцієнт n - кількість рядків розділу Д за операціями Д1.1 - Д1.n, що має дорівнювати кількості додатків, поданих до Декларації).
     у рядках Д1.1 – Д1.n у другій графі зазначається Код території відповідного місця здійснення роздрібної торгівлі підакцизними товарами.

Більше інформації у «Базі знань» загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу, категорія 114.07.