Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Чернігівщини у режимі Zoom провели зустріч з громадськістю

опубліковано 30 вересня 2022 о 13:47

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулась зустріч  з представниками громадськості, членами Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Захід проходив дистанційно за участі керівництва податкової служби, голови Громадської ради Дмитра Адаменка та більшості членів Громадської ради, які приєднались у режимі Zoom. На засіданні також були присутні керівники структурних підрозділів податкової служби області.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний виступив перед учасниками зустрічі із вступним словом та був модератором процесу спілкування.

У ході засідання розглядались нагальні податкові питання. Про вимоги наказу Міністерства фінансів України від 29.07.2022 № 225 щодо порядку підтвердження неможливості виконання податкових обов`язків, порядок сплати майнових податків під час воєнного стану, а також про продовження процедури одноразового (спеціального) добровільного декларування розповідала начальник управління оподаткування фізичних осіб Світлана Волкова.

Щодо оцінки та аналізу стану блокування податкових накладних за червень-серпень поточного року інформував членів громадської ради заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний.

Спілкувалися  члени ради з питань, що турбують  бізнес та громадськість. Обговорення питань відбувалося у формі діалогу. Учасники засідання отримали вичерпні відповіді на поставлені запитання.