Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молоді податківці у колективі Головного управління ДПС у Чернігівській області

опубліковано 06 жовтня 2022 о 09:43

Колектив податківців Чернігівщини оновлюється завдяки молодим спеціалістам, які бажають реалізувати  себе на державній службі. Днями в управлінні оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області відбувся урочистий захід з нагоди публічного прийняття Присяги державного службовця новопризначеними працівниками – старшим державним інспектором відділу планових та позапланових перевірок оподаткування фізичних осіб Катериною Ткаченко та старшим державним інспектором Чернігівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок Оксаною Сиз.

Новопризначеним працівникам визначено період адаптації та досвідчених наставників, які допоможуть зробити перші кроки на державній службі.

У заході взяла участь начальник управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області Світлана Волкова. Вона побажала молодим податківцям працювати з натхненням, стати гарними фахівцями  та відчувати себе на роботі комфортно. До вітального слова долучилися безпосередні керівники,  які побажали новим співробітникам творчої наснаги і успіхів.