Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молоді фахівці пройшли успішну адаптацію у колективі

опубліковано 03 листопада 2022 о 16:52

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області жовтень 2022 року  був надзвичайно ефективним щодо адаптації новопризначених працівників. 

За результатами проходження адаптаційного періоду п’ятеро молодих держслужбовців: Тетяна Рябченко, Аліна Титаренко, Людмила Коваленко, Тетяна Амельченко та Ксенія Кобзар у повному обсязі виконали Індивідуальні програми адаптації та успішно пройшли випробування.

За підсумками проведеного опитування новопризначені працівники оцінили досвід адаптації та користь адаптивного періоду на найвищий бал. Допомога колег, наставників та безпосередніх керівників сприяла передачі досвіду та необхідних знань, формуванню майбутніх висококваліфікованих фахівців. Усі новопризначені працівники відзначили, що їм подобається напрям діяльності, яким вони займаються.

Також для шести новопризначених працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області  – Катерини Ткаченко, Оксани Сиз, Надії Ющенко,  Наталії Лугини, Вікторії Авілової та Тетяни Нужної  у жовтні 2022 року розпочався період адаптації.

Молодим державним службовцям визначено досвідчених наставників, які допоможуть зробити перші кроки на державній службі.

Побажаємо новопризначеним працівникам успіхів у роботі, швидкого набуття професійних навичок,  ефективної та результативної діяльності!