Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч фахівців податкової з представниками бізнес-асоціацій та інститутів громадянського суспільства

опубліковано 03 листопада 2022 о 15:02

Головне управління ДПС у Чернігівській області проводить зустрічі з платниками податків щодо норм податкового законодавства.

На чергову зустріч у форматі онлайн були запрошені представники бізнес-асоціацій та інститутів громадянського суспільства. Розглядалися питання щодо вимог Постанови КМУ від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» (далі – Постанова № 1165), а також змін, що були внесені до Постанови нещодавно.

До учасників звернувся заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний, який зазначив, що такі заходи для платників відбуватимуться регулярно. Мета податківців швидко і якісно доносити до відома платників законодавчі зміни, бути постійно на інформаційному зв’язку з бізнесом. 

Начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Руслана Ліновицька детально зупинилася на основних нормах Постанови № 1165 та змінах, які важливі для бізнесу. З презентаційними матеріалами ДПС України з даного питання можна ознайомитись  тут.