Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області були головними спікерами на вебінарі для платників податків

опубліковано 08 листопада 2022 о 11:49

Про подання звітності за 9 місяців 2022 року, особливості подання форм звітності фізичними особами-підприємцями (ФОП) 3 групи спрощеної системи оподаткування, які перейшли на пільгові ставку єдиного податку 2 відсотки, та про терміни та форми звітності ФОП після їх закриття через ДІЮ розповіла  заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб - начальник відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску Головного управління ДПС у Чернігівській області Наталя Кузнецова.

З порядком отримання податкової знижки та у який термін необхідно подати документів ознайомила присутніх Тетяна Самсоненко, головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Із сервісами та можливостями Електронного кабінету ознайомила учасників вебінару начальник управління податкових сервісів Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Гординська.

Нагадаємо, що вебінари проводяться за ініціативи ДО «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області».  З метою надання інформаційної та консультаційної підтримки представникам малого і середнього підприємництва в умовах воєнного стану податківці систематично беруть участь у заходах, розповідають про законодавчі зміни та надають відповіді на запитання платників податків.