Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці податкової підвищують свої професійні знання

опубліковано 22 листопада 2022 о 10:31

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулося внутрішнє навчання з таких актуальних тем, як  професійний розвиток, оцінювання персоналу у 2022 році та декларування доходів державних службовців в умовах воєнного стану.

Головний державний інспектор сектору з питань запобігання та виявлення корупції Олександр Павлюк під час проведення лекції акцентував увагу працівників на новаціях законодавства щодо декларування доходів державних службовців у 2022 році, особливостях заповнення розділів декларації. Лектор навів приклади, розглянув окремі ситуації та надав відповіді на актуальні питання декларування.

 

Професійний розвиток державних службовців Головного управління ДПС у Чернігівській області та ефективність підвищення кваліфікації за спеціальними професійними або короткостроковими програмами, питання оцінювання персоналу у 2022 році розглянула під час навчання начальник відділу розвитку персоналу управління персоналу Ольга Хмелевська.

Слухачі заповнили Анкети зворотного зв’язку для визначення рівня задоволеності проведеної лекції, надали позитивні відгуки.

Завдяки проведенню навчання у форматі Zoom державні службовці змогли долучитися до лекції зі своїх робочих місць. Отже, внутрішні навчання у дистанційному форматі дозволяють охопити більшу аудиторію слухачів, сприяють підвищенню кваліфікації працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області.