Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась онлайн зустріч з сільгоспвиробниками регіону

опубліковано 25 листопада 2022 о 09:10

Чергова онлайн зустріч з податкових питань відбулась з сільгоспвиробниками регіону. До спілкування долучилися понад 40 учасників - представників аграрного сектору. Організатори - керівництво Департаменту Агропромислового розвитку Чернігівської ОВА та Головного управління ДПС у Чернігівській області.

Відкрив захід начальник Департаменту Агропромислового розвитку Чернігівської ОВА Олег Крапивний, який привітав учасників, окреслив тематику та розпочав нараду. 

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний  зазначив, що спільними зусиллями ми сприяємо діяльності бізнесу, оперативно реагуємо на виклики сьогодення, підтримуємо постійний інформаційний зв’язок з актуальних питань та нововведень.

Про особливості впровадження мінімального податкового зобов’язання для сільгоспвиробників з 01 січня 2023 року розповіла заступник начальника управління оподаткування юридичних осіб -  начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій, спрощеної системи оподаткування та розгляду звернень Тамара Пищур.

Зі змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 № 1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної / розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних» ознайомила заступник начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків – начальник відділу моніторингу операцій і ризиків та роботи з ризиками Валентина Лось.

Нагадуємо, що у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють «гарячі лінії» з питань реєстрації податкових накладних: (0462) 652902, (0462) 652960, +380962668091. Також, платники можуть звертатися на  Комунікаційну податкову платформу (ch.ikc@tax.gov.ua), мета якої підтримання постійного зворотного зв’язку податкової з бізнесом.