Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч з питань з питань реєстрації податкових накладних

опубліковано 29 листопада 2022 о 09:25

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулась зустріч з питань змін, внесених до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк зустрілася з президентом Чернігівської регіональної ТПП Костянтином Івановим та головою Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області Дмитром Адаменком.

У заході також взяли участь заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний, начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Руслана Ліновицька та віцепрезидентка Чернігівської регіональної ТПП Анна Шерман.  

Зважаючи на актуальність даної теми, прийнято спільне рішення щодо проведення «круглого столу» за участі зацікавлених представників регіонального бізнесу.

Нагадуємо, що у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють «гарячі лінії» з питань реєстрації податкових накладних: (0462) 652902, (0462) 652960, +380962668091. Платники також можуть звертатися на  Комунікаційну податкову платформу (ch.ikc@tax.gov.ua), мета діяльності якої підтримання постійного зворотного зв’язку податкової з бізнесом.