Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась зустріч з питань з питань реєстрації податкових накладних з представниками промисловості

опубліковано 02 грудня 2022 о 10:34

Чергова онлайн зустріч щодо роз’яснення змін, внесених до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, відбулась Головному управлінні ДПС у Чернігівській області.

Захід, на який запросили представників промислових підприємств регіону, був організований спільно з Департаментом економічного розвитку  Чернігівської ОВА. Відкрив нараду виконуючий обов’язки начальника Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОВА Юрій Сухомлин.

Зі змінами до постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних»  детально ознайомила присутніх начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслана Ліновицька.

Окрему увагу Руслана Ліновицька приділила спілкуванню з платниками, відповіла на кожне питання, звернула увагу, що працюють телефонні «гарячі лінії» з питань реєстрації податкових накладних: (0462) 652902, (0462) 652960, +380962668091 та актуальна інформація розміщується на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області. 

Платники також можуть звертатися на  Комунікаційну податкову платформу (ch.ikc@tax.gov.ua), мета якої підтримання постійного зворотного зв’язку податкової з бізнесом.