Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання реєстрації податкових накладних розглянули під час зустрічі з підприємствами торгівлі Чернігівщини

опубліковано 09 грудня 2022 о 09:06

Відбулась чергова онлайн зустріч щодо роз’яснення змін, внесених до Порядку зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних.

На захід, організований спільно з Департаментом економічного розвитку  Чернігівської ОВА, запросили представників підприємств торгівлі.

На початку зустрічі до учасників звернулася заступниця директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОВА Світлана Полторацька, яка підкреслила важливість ведення діалогу з бізнесом та оперативного обговорення актуальних змін.   

Заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний акцентував увагу на основних змінах, що внесені до постанови Кабінету Міністрів України від 11.12.2019 №1165 «Про затвердження порядків з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних». Більш детально ознайомила представників торгових підприємств з вимогами до оформлення документів, критеріями віднесення до переліків ризикових тощо начальниця управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслана Ліновицька.

Руслана Ліновицька також зазначила, що платники можуть звертатися на «гарячі лінії» з питань реєстрації податкових накладних: (0462) 652902, (0462) 652960, +380962668091, а також актуальна інформація з даного питання розміщена на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області (https://ch.tax.gov.ua/).  

Платники можуть звертатися на  Комунікаційну податкову платформу (ch.ikc@tax.gov.ua), мета якої підтримання постійного зворотного зв’язку податкової з бізнесом.