Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Внутрішнє навчання державних службовців – важлива складова підвищення кваліфікації

опубліковано 23 грудня 2022 о 10:52

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області успішно проведені внутрішні навчання для державних службовців. Лекції проводились за допомогою програмного ІТ-продукту «Zoom» у форматі онлайн, відповідно до затвердженого Тематичного плану проведення внутрішніх навчань у 2022 році.

Розглянуті актуальні питання державної служби та новації законодавства:  розгляд звернень громадян та запитів на отримання доступу до публічної інформації, порядок обробки кореспонденції, складання Звіту про використання коштів, виданих на відрядження, реєстрації фізичних осіб у ДРФО. Окремо розглянули практику Верховного суду, організацію роботи з безхазяйним майном.

Під час навчань звернули увагу працівників на основні завдання та цілі цивільної оборони та особливості декларування державних службовців в умовах воєнного стану.

За напрямом управління персоналом відбулись навчання щодо оцінювання результатів службової діяльності у 2022 році, визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності, складання індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців, а також формування графіка відпусток на 2023 рік.

Завдяки проведенню навчань у форматі Zoom державні службовці мають змогу долучитися до лекцій зі своїх робочих місць, а також переглянути відеозаписи лекцій. Завдяки заповненим Анкетам зворотнього зв’язку отримано важливу інформацію від слухачів щодо рівня задоволеності лекціями.

Таким чином, внутрішні навчання сприяють підвищенню кваліфікації працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області.