Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці взяли участь у вебінарі з підприємцями Чернігівщини та представниками територіальних громад області

опубліковано 13 січня 2023 о 11:25

За участі працівників Головного управління ДПС у Чернігівській області  відбувся вебінар, організований Регіональним Фондом підтримки підприємництва по Чернігівській області. Темою вебінару була інформаційна підтримка представників бізнесу.

Під час онлайн зустрічі розглянули питання щодо особливостей роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у період військового стану, а також можливості підтримки для громад та МСП, які пропонує в 2023 році ДО «РФПП по Чернігівській області».

Від Головного управління ДПС у Чернігівській області у зустрічі взяли участь Дмитро Дрозд – заступник начальника управління контролю за підакцизними товарами – начальник відділу контролю за виробництвом та обігом спирту, спиртовмісної продукції, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовується в електронних сигаретах та пального та Людмила Гончаренко – заступник начальника управління контролю за підакцизними товарами–начальник відділу ліцензування торгівлі підакцизними товарами та зберігання пального.

Платники мали нагоду поспілкуватися з податківцями та отримати відповіді на свої запитання.