Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікаційна податкова платформа забезпечує сучасні форми комунікації з громадськістю

опубліковано 15 березня 2023 о 10:07

З метою оперативного спілкування податківців з бізнес-спільнотою та громадськістю у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працює Комунікаційна податкова платформа. 

З початку 2023 року на електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи надійшло 18 звернень.

Звернення від громадян здебільшого стосувалися питання сплати податку на нерухоме майно, декларування доходів за 2022 рік,  від представників бізнесу – щодо роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами у період військового стану, штрафних санкцій, блокування податкових накладних.

  Рада бізнес-омбудсмена зверталася з питань зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних та неприйняття таблиць даних.

Від представників громадськості надходили запити щодо нововведень та перспектив у податковому законодавстві України в 2023 році.

Звертаємо увагу, звернення що надходять на електронну скриньку Комунікаційної податкової платформи (ch.ikc@tax.gov.ua) обов’язково мають містити назву суб’єкта господарювання, код ЄДРПОУ, адресу та контактний номер телефону.

Крім того інформуємо, що для оперативного отримання платниками податків роз’яснень у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють телефони «гарячих ліній». 

Інформація із номерами телефонів розміщена на Головній сторінці субсайту Головного управління ДПС у Чернігівській області (https://ch.tax.gov.ua) у розділі Контакти: https://ch.tax.gov.ua/kontakti .