Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Запитай у посадовця»: мінімальне податкове зобовʼязання

опубліковано 29 березня 2023 о 16:30

Представники ДПС взяли участь у роботі комунікаційної платформи «Запитай у посадовця», організованої журналом «Головбух Агро» Цифрового видавництва Експертус.

Під час заходу податківці  у прямому ефірі надали ґрунтовні відповіді на запитання платників податків стосовно мінімального податкового зобовʼязання.

Зокрема, розглядалися особливості розрахунку та сплати мінімального податкового зобовʼязання для фізичних та юридичних осіб, питання врахування сплачених податків, зборів, платежів у розрахунку МПЗ та умови для такого врахування,  подання уточнюючих податкових декларацій тощо.

Державна податкова служба України завжди відкрита до діалогу та конструктивної взаємодії з громадськістю та бізнес-спільнотою і використовує різні формати спілкування та платформи, які, зокрема, пропонуються провідними ЗМІ та громадськими організаціями для донесення позиції Служби з питань реалізації податкової політики, механізмів адміністрування податків. 

Також нагадуємо, що субʼєкти господарювання та асоціації, які представляють їх інтереси, для оперативного вирішення питань мають можливість звернутись на комунікаційні платформи, які працюють як на центральному рівні, так і в головних управліннях ДПС та міжрегіональних управліннях ДПС по роботі з великими платниками податків.