Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся захід для територіальних громад регіону за участі фахівців податкової

опубліковано 02 червня 2023 о 08:34

Захід за участі фахівців Головного управління ДПС у Чернігівській області відбувся в онлайн-форматі 1 червня. Інформація з податкових питань була цікава для представників територіальних громад та підприємців області. Захід був організований ДО «РФПП по Чернігівській області».  

Податківці проінформували учасників щодо змін, які відбулись у зв’язку з набуттям чинності Закону України від 11 квітня 2023 року № 3050-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо звільнення від сплати екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно».

Начальник управління оподаткування фізичних осіб Світлана Волкова, заступник начальника управління юридичних осіб - начальник відділу адміністрування податку на прибуток, неприбуткових установ і організацій, спрощеної системи оподаткування та розгляду звернень  Тамара Пищур та начальник відділу адміністрування рентної плати, екологічного податку та місцевих податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб Ірина Буглак надали актуальну інформацію та відповіли на усі питання учасників заходу.

Нагадуємо, що детальні роз’яснення розміщені на вебпорталі ДПС України за посиланнями:

До уваги платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/677609.html

До уваги платників плати за землю: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/677608.html

До уваги платників єдиного податку четвертої групи (юридичні особи): https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/678890.html

До уваги платників екологічного податку: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/679048.html