Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар для платників податків Срібнянської громади

опубліковано 02 жовтня 2023 о 08:41

Питання застосування реєстраторів розрахункових операцій/програмних реєстраторів розрахункових операцій в умовах дії Закону України від 30.06.2023 № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану», питання визначення мінімального податкового зобов"язання та оподаткування фізичних осіб стали предметом обговорення під час зустрічі представників Головного управління ДПС у Чернігівській області та платників податків Срібнянської громади. 

Платникам пояснили основні зміни та вимоги щодо застосування РРО/ПРРО та нагадали про можливість використовувати безкоштовне програмне забезпечення ДПС України. Як правило, платники і надають перевагу саме програмним РРО, оскільки ними можна користуватись безкоштовно. Також їх зручно застосовувати на будь-яких гаджетах, на телефоні, планшеті, ноутбуці чи комп’ютері.Платникам нагадали, що найбільш актуальні питання та відповіді на них розміщені на вебпорталі ДПС у банері "Програмні РРО": https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ .

Учасникам зустрічі повідомили, що на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya