Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбулась онлайн-зустріч з платниками податків Городнянської та Тупичівської громад

опубліковано 20 жовтня 2023 о 14:32

Питання застосування РРО та ПРРО в умовах дії Закону України від 30.06.2023  № 3219 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» та питання визначення мінімального податкового зобов"язання стали предметом обговорення під час зустрічі представників  Головного управління ДПС у Чернігівській  області та платників податків Городнянської та Тупичівської громад.

Платникам пояснили як зареєструвати РРО та ПРРО, нагадали  про можливість використовувати  безкоштовне програмне забезпечення ДПС  України. Як правило, платники і надають перевагу саме програмним  РРО, оскільки  ними можна користуватись безкоштовно. Також їх зручно застосовувати на будь-яких гаджетах, на телефоні, планшеті, ноутбуці чи комп’ютері. Платникам  нагадали, що найбільш актуальні питання та відповіді на них розміщені на вебпорталі ДПС у банері "Програмні РРО": https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/ .

Платникам повідомили про мобільний застосунок від ДПС - «Моя податкова», який вже доступний користувачам. Застосунок можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!   «Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.