Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відбувся вебінар для платників податків Чернігівщини

опубліковано 25 січня 2024 о 11:21

Відбувся вебінар для платників податків Чернігівщини, організований спільно з ДО "Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області.

Спікери - фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області - озвучили наступні теми:

Про декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році та отримання податкової знижки повідомила головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан.

Про доступність та зручність у користуванні електронних сервісів ДПС розповіла головний державний інспектор відділу обліку обліку платників та об'єктів оподаткування, ведення реєстрів, реєстрації за окремими видами податків, податкових сервісів управління податкових сервісів Тетяна Іванова.

Питання подання річної звітності за 2023 рік фізичними особами - підприємцями пояснила заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Олена Куролес.

Нагадуємо, що більше корисних матеріалів розміщено у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС України : https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya