Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Тривають робочі зустрічі податківців з представниками підприємств регіону

опубліковано 31 січня 2024 о 14:18

Робоча зустріч з представниками підприємства «ЮТЕКС Україна» відбулась у приміщенні Головного управління ДПС у Чернігівській області 30 січня поточного року. 

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Костянтин Попов поспілкувалися з керівником підприємства Павлом Дорошенко та заступницею директора з фінансових питань Людмилою Трембою. Обговорили питання реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних. 

Костянтин Попов пояснив порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами). У форматі діалогу поспілкувалися щодо кожного питання, що турбує представників бізнесу. 

Юрій Твердохліб подякував представникам підприємства за сплату податків та підкреслив, що спілкування у форматі взаємного розуміння важливе для обох сторін.