Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На базі Комунікаційної податкової платформи відбувся онлайн-семінар для платників податків Чернігівської, Іванівської, Гончарівської, Киїнської, Новобілоуської, Киселівської, Михайло-Коцюбинської, Олишивської та Седнівської територіальних громад

опубліковано 06 лютого 2024 о 16:26

Сьогодні на базі Комунікаційної податкової платформи відбувся онлайн-семінар для платників податків Чернігівської, Іванівської, Гончарівської, Киїнської, Новобілоуської, Киселівської, Михайло-Коцюбинської, Олишивської та Седнівської територіальних громад.

З платниками спілкувались фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області, які озвучили питання, що цікавлять платників.

Ірина Дегтярьова, начальник відділу координації, звітності, аналізу та якості перевірок управління податкового аудиту, проінформувала щодо особливостей проведення податкових перевірок у 2024 році.

Людмила Гординська, начальник управління податкових сервісів розповіла про нові електронні сервіси ДПС. Зокрема, повідомила про можливості нового сервісу ДПС - «Моя податкова». Звернула увагу, що у всіх ДПІ діють електронні черги. Записатися у електронну чергу до будь якої ДПІ можна за номером 0800501007.

Заступник начальника відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних Олена Куролес пояснила нюанси та терміни подання річної звітності за 2023 рік фізичними особами – підприємцями. Про декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році та як отримати податкову знижку розповіла головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан.

За бажанням, учасники заходу мали можливість поставити своє питання та отримати відповідь.

Нагадуємо, що більше корисних матеріалів розміщено у розділі «Онлайн-навчання» на вебпорталі ДПС України : https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya