Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічей у податковій обговорюються питання, що турбують представників бізнесу

опубліковано 07 лютого 2024 о 16:45

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулись чергові зустрічі податківців з представниками чернігівського бізнесу. 

Керівники місцевих підприємств зустрілися з виконуючим обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрієм Твердохлібом для обговорення питань, що виникають у процесі їх діяльності.    

У діалозі також взяли участь начальник управління правового забезпечення Ніна Соловей, начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Костянтин Попов та заступник начальника управління - Валентина Лось. Представники бізнесу озвучили питання, серед яких і реєстрація податкових накладних в Єдиному реєстрі. Податківці пояснили, що  Порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами).

Юрій Твердохліб подякував бізнесу за сплату податків та звернув увагу на необхідність дотримання норм законодавства при здійснення діяльності. «Комунікація з платниками податків допомагає почути один одного та плідно працювати на допомогу нашій країні», - зазначив Юрій Твердохліб.