Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На базі Комунікаційної податкової платформи відбувся онлайн-семінар для платників податків Менської та Березнянської громад

опубліковано 28 лютого 2024 о 16:03

З платниками спілкувались фахівці Головного управління ДПС у Чернігівській області, які озвучили актуальні на даний час питання.

Про розвиток та вдосконалення електронних сервісів ДПС для платників податків розповіла Людмила Гординська, начальник управління податкових сервісів. Фахівець детально повідомила про можливості мобільного застосунку «Моя податкова» та пояснила які послуги платники можуть отримати самостійно. Людмила Гординська звернула увагу платників, що у всіх ДПІ діють електронні черги. Записатися у електронну чергу до будь якої ДПІ можна за номером 0800501007.

Головний державний інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління оподаткування фізичних осіб Тетяна Мовчан нагадала, що триває кампанія декларування доходів громадян, отриманих у 2023 році. Тетяна Мовчан пояснила як отримати податкову знижку та закликала платників декларувати доходи.

Про проведення у 2024 році фактичних перевірок, вимоги до застосування РРО та ПРРО та найтиповіші порушення, що допускають підприємці повідомила головний державний інспектор відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Катерина Кисленко.

Наприкінці заходу платники поставили свої питання та отримали відповіді на них.

Нагадуємо, що на вебпорталі ДПС функціонує розділ «Онлайн-навчання», в якому зібрано корисну для платників інформацію щодо оподаткування. Розділ розміщено за посиланням:  https://tax.gov.ua/baneryi/onlayn-navchannya.