Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Працює Комунікаційна податкова платформа

опубліковано 04 березня 2024 о 14:11

Головне управління ДПС у Чернігівській області інформує, що для забезпечення належної взаємодії податківців з інститутами громадянського суспільства, бізнес-асоціаціями, що представляють інтереси платників податків Чернігівщини на власних інформаційних ресурсах працює Комунікаційна податкова платформа.

Щоб скористатись ефективним та сучасним засобом комунікації, надсилайте звернення на адресу: ch.ikc@tax.gov.ua

У зверненні, що направляється, просимо вказувати: назву суб’єкта господарювання (ПІБ), код ЄДРПОУ,  адресу,  контактний номер телефону та викласти питання по суті.  Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.

Електронне звернення, надіслане без використання кваліфікованого електронного підпису, повинно мати вигляд скан-копії звернення з підписом заявника із зазначенням дати.

В електронному зверненні також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь, або відомості про інші засоби зв’язку з ним.

Також інформуємо у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють телефонні «гарячі лінії» для оперативного отримання платниками податків роз’яснень з податкових питань. Інформація та номери телефонів розміщені на субсайті Головного управління ДПС у Чернігівській області у розділі Контакти: https://ch.tax.gov.ua/kontakti .

Долучайтеся до сучасних засобів комунікації та отримуйте необхідну інформаційну підтримку.

Разом переможемо!