Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Керівник податкової щотижня проводить зустрічі з платниками податків

опубліковано 08 березня 2024 о 09:43

Низку зустрічей проведено цього тижня у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області. Заходи з представниками бізнес-спільноти відбулися на базі Комунікаційної платформи.

З представниками підприємств зустрівся виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області  Юрій Твердохліб та керівники підрозділів.

 Питання, з якими зверталися суб’єкти господарювання, мають декілька спільних напрямків: майже кожне підприємство отримало пошкодження у період активних бойових дій та відновлювало діяльність у реаліях воєнного стану. Проте, спільне, що об’єднує платників Чернігівщини, бажання платити податки та допомагати своїй країні.  

Юрій Твердохліб та фахівці вислухали проблематику кожного підприємства. Під час спілкування обговорили шляхи конструктивного вирішення питань погашення податкового боргу, відшкодування ПДВ, ліцензування продажу пального, дотримання належного рівня заробітної плати найманих працівників.

Нагадуємо, що з метою оперативного надання платникам податків роз’яснень з податкових питань у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області працюють телефонні «гарячі лінії».