Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Під час зустрічей у податковій обговорюються нагальні питання бізнес-спільноти

опубліковано 22 березня 2024 о 10:40

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб зустрівся з представниками  чернігівського бізнесу.

До податкової завітали керівник та бухгалтер підприємства, щоб з’ясувати нагальні питання, серед яких - реєстрація податкових накладних.  

На заході були також присутні начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Костянтин Попов, заступниця начальника управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Валентина Лось та заступник начальника управління правового забезпечення Артем Труба, які долучилися до обговорення.

Фахівці звернули увагу, що порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами) та надали конкретні пояснення.

Податківці зазначили, що оперативно отримати консультацію з даного питання можна за телефонами «гарячої лінії» 0962668091, (0462)652962 та (0462)652960.