Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці попереджають про дотримання законодавства під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, зокрема неповнолітнім особам

опубліковано 26 березня 2024 о 10:04

За інформацією управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Чернігівській області по 2 суб’єктам, які зареєстровані та здійснюють господарську діяльність на території Чернігівської області, нещодавно винесені податкові повідомлення-рішення про застосування фінансових санкцій.

Відповідні рішення були прийняті за матеріалами, що надійшли від Національної поліції в Чернігівській області щодо адміністративних правопорушень, а саме про порушення вимог статті 15 3 Закону України від 19 грудня 1995 року № 481 при реалізації алкогольних напоїв та тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років або у не визначених для цього місцях.

Головним управлінням ДПС у Чернігівській області прийняті рішення та винесені розпорядження про анулювання 2 ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими виробами суб’єктам господарювання, які вчинили дані правопорушення.

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області вкотре наголошують, що заходи контролю за обігом підакцизної продукції тривають. Та попереджають про дотримання законодавства під час продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів, особливо неповнолітнім особам.