Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Питання фіскалізації розрахунків при наданні послуг з перевезення пасажирів на таксі обговорили під час зустрічі у податковій

опубліковано 02 квітня 2024 о 16:36

Сьогодні у Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулась зустріч з представником компанії, що надає послуги у сфері перевезення пасажирів на території області.  

Заступник начальника управління податкового аудиту Іван Носко, начальник відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Юрій Шоботенко поспілкувалися з представником перевізника Андрієм Корзаченком.

Податківці пояснили, що фіскалізація розрахунків забезпечує відкритість на прозорість ведення господарської діяльності та підтверджує бажання суб’єктів господарювання працювати відкрито та чесно.

Платники податків, які надають послуги з перевезення пасажирів на таксі при проведенні розрахунків зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО та надавати споживачу розрахунковий документ встановленої форми та змісту.

Більше інформації до уваги платників, які надають послуги з перевезень пасажирів на вебпорталі ДПС України  за посиланням: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/755649.html