Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Представники низки сільськогосподарських підприємств регіону завітали до податкової

опубліковано 08 квітня 2024 о 08:45

Виконуючий обов’язки начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Юрій Твердохліб зустрівся з представниками  сільськогосподарських підприємств області.

Керівники підприємств озвучили проблемні питання, що виникають у них в оподаткуванні. Зокрема, зупинення реєстрації податкових накладних. Присутні на заході начальник управління з питань виявлення та опрацювання податкових ризиків Костянтин Попов та начальниця управління економічного аналізу Олена Пустовойт також долучилися до обговорення. 

Фахівці звернули увагу, що порядок зупинення реєстрації податкової накладної/розрахунку коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 11 грудня 2019 року № 1165 (зі змінами), разом з керівниками підприємств проаналізували конкретні ситуації та відповіли на запитання.   

Нагадуємо, що оперативно отримати консультацію з питань реєстрації податкових накладних можна за телефонами «гарячих ліній»: 0962668091, (0462)652962 та (0462)652960.